Keetie 24 april 2015 gestart Share 24 april 2015 gestart Zweedse biff. Een Zweedse biff wordt volgens Felix Wilbrink meestal gemaakt met in melk geweekt oud brood. Hij maakte er een aardappelvariant van, voor op de barbecue. Benodigdheden (4 pers): 500 gr rundergehakt, grof gemalen of gedraaid2 kruimige gare aardappels2 eetl room1 eetl kappers1 eetl fijngehakte zoetzure augurken1 eetl fijngehakte zilveruitjes2 eierdooierszout en peperolie Maak de aardappels los met een vork, meng het gehakt met de aardappels, de room, de kappers. Hak de augurken en zilveruitjes fijn en tik er nog twee eierdooiers bij. Beetje zout, flink peper. Heel goed mengen en vorm er stevige burgers van. In het midden lekker dikker dan aan de randen. Kwast in met wat zonnebloem olie. Op een mooi houtskool vuurtje als een hamburger garen. Serveer met aardappelsalade. Recept van de dag - Felix Wilbrink. Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.