Relanar 4 februari 2014 gestart Share 4 februari 2014 gestart Gordon Ramsey Stick Pork Ribs. En non-de-juu, wat was dat lekker, maar wel erg veel werk. Kan het overigens wel iedereen aanraden. Eindresultaat van mij: Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Hinse 4 februari 2014 gepost Share 4 februari 2014 gepost Ziet er erg lekker uit! Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Keetie 5 februari 2014 gepost Share 5 februari 2014 gepost Lijkt wel wat op Babi Pangang. Quote Link naar bericht Delen op andere sites
djkoelkast 5 februari 2014 gepost Share 5 februari 2014 gepost Dan wil ik niet weten hoe jij babi pangang maakt Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Keetie 5 februari 2014 gepost Share 5 februari 2014 gepost He, he ... lijken op is niet zijn. Eigenlijk maak ik nooit babi pangang. Hoe doe jij dat dan? Quote Link naar bericht Delen op andere sites
djkoelkast 5 februari 2014 gepost Share 5 februari 2014 gepost He, he ... lijken op is niet zijn. Eigenlijk maak ik nooit babi pangang. Hoe doe jij dat dan? Je moet karbonades hebben, liefste uit de nek, anders schouder. Als je het kunt krijgen: procureurlappen of een stuk procureur. Dat is in principe de schouder/nekkarbonade maar dan zonder bot. Die kruid je een paar uur (of een dag) van tevoren, daarna in een koekenpan met een vrij diepe laag olie (het moet olie zijn, het liefste rijstolie) aan twee kanten bakken, de hele lap dus. Als de lappen mooi bruin zijn hebben ze ook dat krokante laagje. Dan een minuutje laten rusten en dan in reepjes snijden en de saus er over gieten. Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Keetie 6 februari 2014 gepost Share 6 februari 2014 gepost De kruiderij, daar gaat het inderdaad om. Aangezien jij niet een pakjes mens bent verwachtte ik een opsomming. Maar daar is dan een ander topic voor nodig, denk ik. Om maar even on topic te blijven: welke ingrediƫnten worden er voor de stick pork ribs gebruikt? Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Relanar 6 februari 2014 gepost Auteur Share 6 februari 2014 gepost De kruiderij, daar gaat het inderdaad om. Aangezien jij niet een pakjes mens bent verwachtte ik een opsomming. Maar daar is dan een ander topic voor nodig, denk ik. Om maar even on topic te blijven: welke ingrediƫnten worden er voor de stick pork ribs gebruikt? Heb het wel aangepast aangezien mijn vriendin Coeliakie patient is, dus alles moet Glutenvrij zijn. Maar ik vind dat altijd een leuke uitdaging en mede daardoor ben ik ook erg veel gaan koken. Ik had voor dit recept 1 kilo Krabbetjes (volgende keer maak ik zeker 2 kilo) Witte Wijn azijn op smaak toegevoegd Ruim olijfolie 300ml Groente Boullion (glutenvrij uiteraard ) 300 ml Medium Sherry Wat Steranijs 4 Tenen knoflook (vers) Zee Zout Peper Peperkorreltjes (Moest eigenlijk sichuan pepekorreltjes hebben, maar lastige zoektocht en al helemaal gegarandeerd glutenvrij) 1 Gember (vers) 1 eetlepel chili vlokken Honing (op smaak toegevoegd, want wil het niet te zoet hebben) +- 150ml Soja Saus (Glutenvrij) 5 Lenteuitjes/Bosuien (vers) Quote Link naar bericht Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.